Sådan finder du gratis lydbøger

Lydbøger er en fantastisk måde at få gratis ting, hvis du nyder gratis ting. Disse lydbøger kan downloades og lyttes til så mange gange du vil. Disse websteder tilbyder ikke gratis prøver, men du kan downloade fulde lydbøger til din computer. Disse gratis downloads er 100% gratis.

Denne samling indeholder gratis lydbøger, der er tilgængelige i lydoptagelser, der er offentligt tilgængelige. Samlingen indeholder mere end 1000+ lydhistorier i 37 lydbogsformater. Selvom alle historierne er originale, kan nogle blive genoptrykt fra eksisterende novellesamlinger. Disse historier er en blanding af romantik, science fiction og rædsel, samt komedie. Softwarearkivet for det offentlige bibliotekskort er tilgængeligt i EPUB-, MS Word- og Pocket Document-formater.

Mange af de audiobook downloads er gratis og kommer fra public domain bøger. Ovenstående eksempel er en lydbog samling, der spænder over et århundrede af fiktion. Bøgerne kan downloades som PDF-filer. Der er også en liste over klassiske lydbøger på webstedet, som du kan gennemse. Kategorien “Klassikere” omfatter også lydbøger af William Shakespeare, Sir Richard Francis Burton og Edith Head. Denne samling tilbyder også lydbøger gratis.

Du kan også finde gratis lydbøger online på dit lokale bibliotek. Du bør finde de fleste af de titler, du ønsker, i dit lokale biblioteks samling af tusindvis af publikationer. Du bør finde mange lydbøger gratis, hvis du går til dit biblioteks eBooks sektion. Det kan også være en god ide at besøge bibliotekets digitale medieområde, hvis du leder efter flere titler.

Du kan finde lydbøger forskellige steder. Offentlige biblioteker kan tilbyde gratis lydbøger, hvis de er en del af et læseprogram. Du kan finde lydbøger gratis i offentlige biblioteker, der har en liste med bøger planlagt til udgivelse og du kan finde det på mofibo gratis. Du kan også tilmelde dig et abonnement på en stor adresseliste. Du kan finde den lydbog, du har ledt efter, i et af mange store postordrekataloger. Du kan også være i stand til at finde en lydbog gratis på markedet for download af lydbøger, hvis du er heldig.

En internet-applikation er en fantastisk måde at downloade lydbøger gratis. Der er mange internet audiobook apps, der giver dig mulighed for at søge millioner af bøger gratis og hundredvis af betalte dem. Disse apps giver dig mulighed for at søge i dit bibliotek efter forfatternavn, genre, og om bogen er udgivet af en etableret udgiver eller udgivet selv. Du kan hurtigt gennemse dit bibliotek og identificere dem, du vil læse dagligt. En internet audiobook download app kan være en fantastisk måde for dig at nyde alle fordelene ved lydbøger uden at bruge en skilling.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *