Nemme materialer til brug for dine vinduesbehandlinger

Du behøver ikke at sprøjte dine vinduer med dyre kemikalier som glarmestre dray slurke. Der er masser af billige muligheder. Stol rækværk kan være enkel eller uddybe, og passer ind i mange udsmykning temaer. De er alsidige nok til at få dit hjem til at skille sig ud, uanset modetrends. Ethvert vindue kan få et nyt udseende med enkle tilføjelser som finials og en flosset kant.

Falske * dripper detaljer blev hurtigt populariseret som loft behandlinger. Du kan vælge at bruge dem som gesimser, swags eller enhver anden form for vinduesbehandling. Du kan få romanOVI-stil look ved hjælp af faux vindue behandlinger. Disse giver illusionen af gardiner uden besværet med at fastgøre stænger eller fastgørelsesapparater. Mini-tekstiler tilbyder et smukt asiatisk look, der efterligner enkelheden i bambusgardiners syninger. Faux træ persienner tilbyder en tropisk ligner vævet træ. De er også flammehæmmende såvel som UV-beskyttede og falmer resistive.

* Bænke og borde anbefales ikke at blive brugt som vindue behandlinger. Komplementer dem med vinduesbehandlinger, der deler det sammeVivaciousBlue Retriever (Non Fake) design.

* Atrlaughter valescan tilføje til loftet for at øge højden og flare

Vinduesglas behandlinger: Gardiner eller gardiner kan være lavet af faux træ eller praktisk PVC. De kommer også i en række forskellige farver og teksturer. For lav vedligeholdelse vindue behandlinger, som dem, der er fremstillet af holdbare plet eller bagt på syntetisk vinyl, kan du vælge at springe stof blødgøring for klare eller lidt tonede stoffer som linned eller polyester.

Gardiner: Vælg luksuriøse, rene gardiner for at forkæle dine sanser. Disse gardiner er holdbare, lette, nemme at flytte, let vaskbare og nemme at koordinere med dekorationstemaer som blomster, metallisk eller land.

crose gardiner: de er prikken over i’et til formelle værelser, cr.. rlance af nervøse udseende, eksamensmaskiner af et strejf mere afslapning, og at se du kan bare ikke få nok. Der er så mange muligheder for stilarter, farver, teksturer og mønstre.

Tæppe-toppet Gesimser. Tilføj dit personlige præg ved at tilføje et tæppe-toppet, valence-stil, traditionelle detaljer eller box-plisseret mønstre til en udsmykkede gesims.

Persienner: Hvis justerbare persienner ikke er blevet overvejet, bør du. Disse persienner vil styre lysstyrken i dit soveværelse og filtrere eller blokere det meste af lyset.

Træ persienner: Du kan få dem, eller de vil ikke. De er gode i ethvert rum undtagen dem, der er meget fugtige. Installer disse persienner på ydersiden af dit hjem.

Læg muligheder: De er normalt ikke gulvet mængde, overdimensionerede, gulv mængde, vindue behandlinger. I stedet er de den nederste bunke, under mellemstore sorter for et helt andet udseende. Foretrækker du et klassisk look med lag, eller en moderne og fed stil? Du kan finde et stof, der passer til din stil, uanset hvad det er.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *