Hvad er meningen med at meditere?

Personligt har jeg aldrig forstået, hvorfor folk, der er på en diæt nødt til at se en læge så hurtigt som muligt.

Da jeg sidst så en læge om vægttab, opdagede jeg, at jeg havde oplevet alvorlige problemer med skjoldbruskkirtlen.

Hypothyroidism er, når du tager på i vægt. Du spiser måske for meget eller ikke nok.

Dette er sket før for mig, så jeg ved, at min læge vil fortælle mig, at jeg ikke behøver at bekymre sig om en skjoldbruskkirtel problem. Men det virkelige spørgsmål er, om du skal bekymre dig?

Lad os nu læne os tilbage, og jeg vil fortælle dig, hvorfor din hypothyroidism ikke er et problem. Og hvorfor, hvis det er, kan du overveje meditation til at reflektere over dette faktum.

Den medicinske samfund har endelig accepteret det faktum, at alle er unikke i deres stofskifte, vægt, sundhed, motion evne, og stofskifte. Dette kan forårsage alvorlige stressventilproblemer.

Er det hypothyroidism hos overvægtige mennesker?

Dette er en grundlæggende trefaktortilgang.

Tre typer af hormoner er mere præcise. De fleste kender kun de to store. Læger er nu påpeger andre hormoner så godt, såsom skjoldbruskkirtlen-stimulerende hormon, TSH, og T3/T4.

Selv om det kan virke skræmmende at tænke på disse større hormoner, er det meget let at forstå, hvordan de fungerer.

TSH og andre skjoldbruskkirtel-stimulerende hormonelle hormoner såsom TSH arbejde for at øge stofskiftet. De gør dette ved at stimulere proteinindtag i vores kroppe. Dette er den proces, hvor fødevarer nedbrydes for at gøre energi.

Skjoldbruskkirtelhormoner omdanner mad til brændstof. De søger at fjerne frie radikaler celleskader og give “fri” energi til kroppen.

Skjoldbruskkirtelhormoner, der er mere komplekse, søger at øge stofskiftet. De sender et budskab til kroppen om at bruge lagret energi – mitokondrier – og skabe nye energikilder.

Hvis du har problemer med at tabe sig eller har nået en anstødssten, har denne gruppe alt hvad du har brug for. Selvom du kan blive skør og smide alt saltet ud, vil det ikke bidrage til at reducere nogen af syv store barrierer for vægttab.

Lav skjoldbruskkirtel Link?

Som du kan se, hypothyroid patienter er ofte overvægtige, selv om de synes at være følelse fint. Det er fordi din krop er bygget til at bevare vægten!

StabilityBrace er en proces, hvor din krop forsøger at reducere mængden af kalorier, du forbrænder. Producerer flere muskler er en del af denne proces.

Din krop ønsker, at denne masse at blive rundt for at forhindre sult. Det behøver heller ikke at undersøge resterne af din krop. Også, din krop ønsker at bevare sine 25, mens det stadig er på plads.

Hvordan kan jeg teste min skjoldbruskkirtelfunktion?

Du bliver nødt til at kende din sygehistorie, din fortid graviditet, dit hår analyse og din hjernefunktion.

Dernæst vil lægen foretage en blodanalyse for at bestemme, hvor din skjoldbruskkirtel er placeret. Lægen vil derefter bruge standard LiFe bilproducenter testkriterier for at diagnosticere din skjoldbruskkirtlen.

Du skal derefter vide, hvordan en sund kost ser ud. Du kan få disse retningslinjer fra din læge.

Hvordan finder du ud af, om du har metabolisk lidelse? Der er flere måder, du kan finde ud af det på.

Dette er de mest populære måder at gå.

Du bør have en proaktiv metode til at teste din skjoldbruskkirtel. Dette vil gøre dit liv sjovere og din krop ved godt helbred.

Et besøg hos lægen.

Et besøg hos en diætist.

Lav en rutine for at udøve.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *