Gennemsnitlige renter for personlige lån – Sådan kvalificerer du dig til de bedste renter

Den gennemsnitlige personlige udlånsrente vil variere afhængigt af din kredit score og individuelle omstændigheder. Satsen kan være så høj som hundredvis af dollars i timen, hvis du er en høj risiko forbruger. En lav rente lån er muligt, hvis du har god kredit og en god indkomst. Dårlig kredit kan gøre det vanskeligt at få et lån.

Du skal være opmærksom på din kredit score, hvis du ønsker at konsolidere din gæld eller få personlige lån med lave renter. TransUnion, Equifax og Experian er de tre vigtigste kreditvurderingsbureauer. De beregner alle din FICO-score. Dette er en numerisk repræsentation om din gældsrisiko. Disse kreditvurderingsbureauer beregner den gennemsnitlige personlige udlånsrente og standardkreditscoreformlen. Disse långivere vil overveje din score under 500 “fair”, hvilket betyder, at du vil modtage en stor rente og vilkår. Du får dog ikke så mange attraktive betalinger som låntagere med højere score.

Du ønsker måske at se på finansiering via en af de mange ikke-bank lån penge selskaber til rådighed online, hvis du ikke har den perfekte FICO score. Mange hjemmesider giver dig mulighed for at indsende en online låneansøgning og långivere vil sende dig prækvalificerede tilbud. Disse lån tilbydes ofte til lavere renter og vilkår end dem, der tilbydes af banker, hvis du er berettiget. Disse ikke-bank långivere tilbyder ofte bedre renter end banker, fordi du ikke behøver at betale nogen ansøgning gebyrer. Før du logger på det prydede ark, skal du sørge for at gøre din forskning om virksomheden!

Du bør ikke ansøge om et personligt lån fra en person, du ikke kender. Der er mange hjemmesider, der hævder at tilbyde personlige lån tjenester. Men mange af disse svindelnumre er ikke reel. Se efter kontaktoplysninger på ethvert websted, du mener er legitimt. Legitime långivere vil give en fysisk adresse og et telefonnummer. De vil også have alle deres kontaktoplysninger til rådighed på alle tidspunkter. Disse oplysninger kan findes på hjemmesiden. Ring til nummeret for at bekræfte, at du taler med en legitim långiver.

Når du ansøger om personlige lån, en anden faktor, der vil påvirke den rente, du er berettiget til, er din gæld-til-indkomst-forholdet. Långivere er ligeglade med din kredit historie. De er mere interesseret i, hvad lånet kan gøre for at hjælpe dig med at komme ud af den nuværende finansielle situation. Du vil betale mere i rente, hvis du har høj gæld-til indkomst ratio. Du kan se, hvorfor det er vigtigt at holde din gældskvote lav. Dette giver dig mulighed for at kvalificere dig til de bedste priser.

Dine chancer for at få de bedste renter vil afhænge af den type lån, som du tager ud. Sikrede personlige lån tilbyder de bedste priser, fordi du skal stille sikkerhed for at få de penge, du har brug for. Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis du ikke ejer nogen værdifuld ejendom. Hvis du ønsker bedre renter, bliver du nødt til at overveje usikrede personlige lån.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *