For denne sommersæson, er her nogle tips til tøj og stof.

Huden er mere tør om sommeren. Fordi det konstant søger efter fugt, er det udsat for mere UV-stråling. Vores hud vil begynde at producere mere olie, hvis den ikke kan finde nok fugt. Dette vil gøre vores hud endnu tørretumbler. Derfor er vi nødt til at behandle det med masser af tøj og stoffer.

Sommervarme kan skade hudens tekstur, glans og sundhed. Solen og varmen kan påvirke vores hud 24 timer i døgnet, så det er vigtigt at beskytte den.

Denne artikel vil hjælpe dig med at finde de bedste tøj og stoffer til at beskytte din hud denne sommer.

Fugtgivende tøj

Du har også brug for fugtgivende tøj til din hud for at forhindre tørhed. Her er nogle vigtige materialer, du skal overveje. Disse stoffer er bløde, silkeagtige, rynkefri og bløde. Derudover vil disse stoffer ikke forårsage nogen hudirritationer.

Iført tøj lavet af tætvævede stoffer vil højst sandsynligt føre til tør hud og udslæt. Patienter ville ikke finde meget lindring fra udslæt, fordi de kan føle sig utilpas i deres tøj. Syge bør undgå at bære tøj, der er for tæt vævet, eller som ikke kan bevæge sig ind og ud af vandet.

Nylon er et meget almindeligt stof. Dette stofs silkeagtige tekstur er perfekt til dem med tør hud. Et stof med en silkeagtig fornemmelse kan lindre huden fra varmerelaterede skader.

Pat Bath Wales designet tøj til børn såvel som voksne. Denne linje handler om at beskytte din hud og samtidig bevare fugt. Der er mange stilarter at vælge imellem, så det er nemt at finde, hvad du kan lide.

Beskyttelse af din hud er en væsentlig grund til at bruge tøj. Men nogle mennesker, der har alvorlige hudproblemer foretrækker at holde nogle af deres krop dækket. Du kan også beskytte din hud med andre typer tøj. Der er mange muligheder for at beskytte din hud, herunder lærred og mariner stof. Begge vil give dig huden en silkeagtig følelse, og begge vil bevare og væge væk fugt. Fordi de er flydende med vand og komfortable, kan disse materialer være dyrere, men de er stadig gode til tør hud.

Prøv at undgå UV-stråler så meget som muligt. Solcreme lotion er i stand til at beskytte huden op til et punkt. Solcreme lotion giver ikke fuldstændig beskyttelse mod solen.

Høje temperaturer kan også tørre din hud. Så hold ikke din hud helt lukket. Du bør vælge tøj, der giver ventilation til klimatiserede områder. Tør hud kan også være forårsaget af dette.

Brug løstsiddende tøj, når du arbejder udenfor. Du bør vælge tøj med en lys farvet etiket. Dette giver dig mulighed for at tilføje dit navn og / eller alder. Denne ekstra eksponering vil hjælpe dig med at holde din hud tør.

Tør hud kan være forårsaget af lange varme brusere eller opsuger eller langvarig udsættelse for sol eller vind. Du kan være bedre stillet ikke bruger sæbe på alle for at sikre dine hænder og hud ikke tørre ud. Vælg omhyggeligt det tøj, du bærer på disse steder.

Tør hud behandles bedst ved at holde den fugtig. Husk, at tør hud kan være mere følsom over for visse materialer. Så kig efter absorberende genstande som bomuld. Undgå at lade væsker som kaffe, sodavand eller alkohol forårsage folder i huden. Pulvere skal være helt absorberende og upåvirket, når du vælger vaskepulver.

Nogle mennesker kan opleve tør hud på grund af ændringer i årstiderne. Tør hud tendens til at være mere almindelig i køligere årstider. Din hud tørrer muligvis ikke ud i varmere temperaturer. Du skal være opmærksom på ingredienserne i produkter til behandling af tør hud.

Undgå at bære stoffer, der forhindrer luft i at nå din hud. Dette stof kan forårsage tørhed, da din hud ikke er i stand til at trække vejret ordentligt. Iført løstsiddende tøj vil hjælpe.

Spind af stof kan fange sved og trække det opad. Om vinteren kan et tørklæde eller en anden barriere hjælpe med at holde sveden fra at stige. Dine fødder vil drage fordel af bedre omsætning.

Motion og forblive aktiv er nøglen til at opnå dette. Regelmæssig motion vil øge produktionen af karsprængninger.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *