Boliglån

Satser vil ofte blive bestemt af, hvor meget egenkapital du har i dit hus. Satserne for langsigtede boliglån er generelt mere attraktive end for kortfristede lån. Men det er muligt at få det modsatte. De vigtigste faktorer, der bestemmer lånerenten er din kreditværdighed og din gæld til indkomst ratio.

Forskellige typer af lån kan have forskellige egenkapital definitioner. De fleste långivere se dem alle forskelligt. Egenkapital er ikke den samme for alle typer. Egenkapital henviser specifikt til det beløb, du har betalt til dit realkreditlån, herunder eventuelle andre realkreditlån og lån. For at beregne lånets værdi, tilføjer du den aktuelle værdi af egenkapitalen til din udestående realkreditlån. Tilføj det resterende skyldige beløb til din hovedstol, og træk eventuelle beløb, der er betalt, fra. Din egenkapital er også kendt som din sande værdi.

Home lånekapital reklamer kan fastslå, at “ingen penge ned” er tilfældet. Det her er forkert. Du skal have egenkapital i dit hjem for at kvalificere sig til et ansvarligt lån. For at få en konventionel lån, skal du have højst ti gange egenkapitalen værdien af dit hjem.

Home ansvarlig lånekapital renter er også bestemt af kreditfaktorer. Højere kredit score kan føre til långivere tilbyder bedre priser.

Mens hjem lånekapital kan være dyrt, omkostningerne ved disse lån er ofte opvejes af dit hjem værd. Vær opmærksom på, at hjem lånekapital har en tendens til at reducere egenkapitalen midlertidigt eller øge egenkapitalen. Forskellen mellem, hvad du skylder, og egenkapitalen til rådighed, er, hvad der bestemmer ansvarlig lånets pris.

Gebyrer

Home lånekapital har normalt flere gebyrer. Her er en liste over almindelige gebyrer og deres respektive beløb:

Ansøgningsgebyr: Dette gebyr er normalt en procentdel fra det samlede lånebeløb. My Mortgage Works har fleksible ansøgningsgebyrer, så du ikke behøver at betale en masse penge for at få finansielle tjenesteydelser.

Kreditopgørelsesgebyr: Dette er et gebyr, der er knyttet til dine kreditrapporter. Långiveren kan give afkald på dette gebyr, hvis du betaler elektronisk. Men hvis du sender dine betalinger med posten, er det normalt en fuld betaling af kredit rapport gebyrer. For en kredit rapport, hvis kredit score er under perfekt, kan du blive opkrævet mellem $ 1 og $ 10. Et ansvarligt lån kan koste mere end nogen anden form for lån, men omkostningerne er typisk meget lavere.

Lukkegebyr: Dette er den omkostning, som långiveren opkræver for at fjerne din eksisterende gæld. Dette gebyr kan være alt fra $ 100 til $ 150, og det er en procentdel af det samlede lånte beløb. Lukkegebyret vil være lavere for dem, der har mere egenkapital end andre.

Forsikringsgebyr: Hvor meget skal du betale for din forsikring. Långivere vil opkræve dig mere, hvis din kredit score falder til under 620.

Stats gebyr. Disse gebyrer er typisk lavere, hvis dit hus er på den føderalt forsikrede liste. Beregning af gebyret for et hjem, der ikke er forsikret, vil sandsynligvis resultere i en anden beregning.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *